Kahta en vaihda…

… nimittäin oikeata ja vasenta Roecklin Grip -hanskaa. Ratsastin vuosikaudet kaikenkarvaisilla tumpuilla, kunnes löysin nämä taikahanskat, joilla ohjasote pysyy hikisenäkin päivänä.

Tänä kesänä sorruin kokeilemaan pitkästä aikaa jotakin muuta. Ei olisi kannattanut. Horzen kesähanskat olivat kaputt viikossa.

Grip-hanskoja myydään perusvärien lisäksi myös herkullisina kaksivärisinä versioina. Taannoin valmentajani M tuijotti mustavalkoisia Grippejäni, ja kysyi sitten mistä oikein olen ne löytänyt – kaksiväristä mallia kun ei myydä Unkarissa. Ulkomaalaisista nettikaupoista saa, onneksi 😉

Nettikaupoista puheen olleen, ne ovat aina olleet minulle kovin houkuttelevia ja vaarallisia. Nyt vain osoitteet ja artikkelit ovat vaihtuneet. Ennen tilasin jos jonkinmoista muotivaatetta ympäri maailmaa, nyt yhden klikkauksen päässä on ihan toisenlaiset ”ihanuudet”… suitset, loimet, kauniit satulahuovat jne. Toistaiseksi olen pidättäytynyt ”kohtuudessa”, mutta taannoin löytämäni Reitsport Schockemöhle koettelee kovasti pidättyväisyyttäni (klikkaa linkkiä ihan omalla vastuulla…)

Mainokset
Kategoria(t): hevoset. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s