Satulaostoksilla

Söin sanani. En alkanutkaan kirkumaan, kun minulle alettiin taas vaihteeksi luennoida Trianonin sopimuksesta. Oli meinaan sen verran delikaatti kaupantekotilanne, että katsoin parhaimmaksi pitää kiperät mielipiteeni ihan omana tietonani 😉 Ettei hinta pompsahda.

Olin nimittäin tapaamassa satulamaakaria, eli suunnittelen Dáriuszin (ja itseni) hemmottelua mittatilaustyöllä. Samalla voisin tukea paikallista pienyrittäjää (seli seli).

Täällä Unkarissa siis ollaan sen verran etelässä, että kaupantekoprosessiin kuuluu myös ns mukavien juttelu, ja jotenkin keskustelu lipsahti yhteiskunnallisiin ja historiallisiin asioihin. Joten kuinka ollakaan, taas puhuttiin Trianonin vääryyksistä ja kommunistiajan tuhoista Unkarin kulttuurille, taloudelle ja jopa urheilulle. Unkari olisi edelleen maailman paras jalkapallossa ilman kommunismia. Ettäs tiedätte.

Mainokset
Kategoria(t): hevoset, historia, Unkari, yhteiskunta. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta artikkeliin: Satulaostoksilla

  1. leila sanoo:

    Idässä olisi tarjottu kahvia ja pullaakin-tarjottiinko edes pálinkaa kaupantekijäisiksi? Mittatilaussatulaa varten on tietty otettava hepasta strategiset mitat, mutta kuuluuko myös emännän istuinkyhmyn mittaaminen palveluun? Muista sitten tinkiä, vaikka jälkeenpäin!

    • ferrugo sanoo:

      Mää oon maailman huonoin tinkimään, kuten tiedät 😉 Joo, itse asiassa myös emännän mittasuhteet tsekataan! Keskeisin mitta on lähinnä jalan pituus, vaikuttaa merkittävästi siivekkeiden suunnitteluun.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s