Taas tarkenee

Aamulla herätessäni kammarin lämpötila oli peräti + 14 C. Huoltomies tuli kuitenkin sovitusti, tai itse asiassa peräti 10 minuuttia etuajassa, ja taas tarkenee. Koskaan ei ole boilerin ärsyttävä kolina kuulostanut niin sulosointuiselta! Systeemin käynnistäminen manuaalisesti vaikutti hyvin yksinkertaiselta toimenpiteeltä.

Kaasukatkos oli ulottunut koko kaupungin ja lähitienoidenkin alueelle. Ensimmäinen mieleentuleva asia oli tsekata nettimedia, onko käynnissä jokin itäisen kaasuvaltion kiusanteko tai voimannäyttökampanja. Kuulin, että Unkarin kaasuvarastot ovat joka tapauksessa sen verran mittavat, että täältä loppuu energia vasta mahdollisen kriisin pitkittyessä. Tiedä sitten.

Mainokset
Kategoria(t): arki, Unkari. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta artikkeliin: Taas tarkenee

  1. Tom sanoo:

    Moikka, tosi kiva blogi! Joo, varastot ovat tosi mittavat viime kerralla Unkari antoi kaasua niin Slovakialle kuin Romaniallekin kun nailta alkoi loppua… Kun kaasun kayttoon tottuu se on oikeasti aika hyva tapa (ja suhteellisen ymparistoystavallinen)

    • ferrugo sanoo:

      Kiitos! Joo, tykkään kaasusta todella paljon, ruuanlaitto on huomattavasti kätevämpää ja vaatii vähemmän aikaa ja suunnittelua kun uunin ja levyt saa heti kuumiksi. Boilerin kolinaankin tottuu…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s