Kun kaasunjakelu häiriintyy…

… ja putki tyhjenee kaasusta, kaasunsyöttö ei enää käynnisty automaattisesti (joku turvallisuussyy kuulemma tässä), vaan se pitää käynnistää manuaalisesti jostakin hallintalaitteesta. No, patterit ovat siis kylmät, hanoista ei tule kuin jääkylmää vettä eikä hellakaan tietenkään toimi, se kun on kaasuhella. Huoltomies tulee aamulla käynnistämään systeemin uudelleen ja näyttää samalla miten selviydyn k o toimenpiteestä itse, sitten jos (=kun) sama tapahtuu uudelleen.

Onneksi on mikroaaltouuni, jolla saa keiteltyä teetä. Ja ilmalämpöpumppu, joka puhaltaa lämmintä makuukamariin. Kuin kirsikkana kakussa tämä tapahtuu juuri silloin, kun köhin flunssaani pois, juuri silloin,  kun talvi on saapunut Unkariinkin. Viime yönä oli pakkasta, ja aamullakin vain + 3 C.

Mitä tähän siis enää voi sanoa? Annetaan puheenvuoro Yhdysvaltain maavoimien eversti Charles Beckwithille, joka erään hieman pieleen menneen erikoisjoukko ”Delta Forces’n” -operaation jälkeen totesi seuraavaa: ”I learned that Murphy is alive and well. He’s in every drawer, under every rock and on top of every hill.”

Mainokset
Kategoria(t): arki, Unkari. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s