Välitilassa

Muuttokuorma on jo matkalla – minä olen vielä Suomessa. Vaikka olen viime vuosina muuttanut usein, ja se sujuu jo rutiinilla, tavaroiden pakkaamisen aloittaminen on aina yhtä vaikeaa.

Ne, jotka tuntevat minut, tietävät, että olen aika järjestelmällinen. Joku on joskus tainnut sanoa neuroottiseksikin. (Itse preferoin tuota järjestelmällistä.) Jokaikisellä tavarallani on oma paikkansa, mikään ei ole koskaan kateissa eikä hujan hajan. Pidän siitä, että minulla on oma pesä, jossa kaikki on järjestyksessä.

Siksi tuon täydellisen järjestyksen rikkominen muuton yhteydessä on niin mahdottoman vaikeaa! Sitten kun pääsen vauhtiin – kai se nyt vaan on jostain aloitettava – pakkaaminen sujuu rivakasti. Mitä lähemmäksi pääsen sitä seuraavaa ”täydellistä järjestystäni”, sitä helpommalta taas tuntuu.

Niemi muuttaa kaiken. Henkarivaatelaatikko on ihana keksintö.

Mainokset
Kategoria(t): to do. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta artikkeliin: Välitilassa

 1. Emmi K sanoo:

  Kukkuu!
  Mikä on henkarivaatelaatikko?
  Mulla oli tänään juhlapäivä: Pääsin pois Turusta- Jee! Eli stadissa ollaan. Kaaoksen keskellä tosin. Mut eiköhän noi kamat paikkansa löydä. Jos ei muuten niin muutaman siiderin voimalla… Nimimerkillä tänään alkaneen loman kunniaksi pari lipittäneenä. 😀 -eemeli

  • ferrugo sanoo:

   Jei! Onnea! Henkarivaatelaatikko on jumalan lahja muuttajille, en aio ikinä enää muuttaa ilman sellaisia. Ne ovat sellaisia n 150 cm korkeita lodjuja, joihin saa ripustettua vaatteet orrelle roikkumaan. Ei siis tarvi viikata mitään, pakkaaminen ja purkaminen on tosi nopeata ja vaatteet kulkevat rypistymättä kohteesta a kohteeseen b 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s